Skip to main

Traineeship Accountmanagement IT

Wil jij binnen twee jaar een volleerd consultant of accountmanager worden in hét werkveld van de toekomst? Meld je dan aan voor het traineeship Consultant IT van YER: onze krachtige combi van doelgericht leren en werken in de IT-arbeidsbemiddeling. Je krijgt vanaf dag één onder meer een mooi salaris, een leaseauto en een aantrekkelijke bonusregeling. Je leert vervolgens doelgericht de basis én fijnere kneepjes van IT-consultancy of -accountmanagement kennen, via experts van binnen en buiten YER.

Aanmelden
Hero Large Algemeen (5) 1056X1056px Squooshed

Over het traineeship

Dit Talent Development Program is dé manier om je als recent hbo-/wo- afgestudeerde versneld en doelgericht te ontwikkelen binnen IT-consultancy of -accountmanagement. Via de unieke mix van werkervaring, professionele vaardigheidstrainingen en persoonlijke begeleiding die we je bieden, ontwikkel jij jezelf in twee jaar tot volleerd IT-consultant of -accountmanager.

Talent Development Program Accountmanagement IT

Ons programma is méér dan alleen een traineeship. Door de combinatie van doelgericht skills aanleren en echte werkervaring, ontwikkel je jezelf binnen twee jaar tot volleerd IT-consultant. Vandaar de naam Talent Development Programme. 

Je volgt een twee jaar durend intern opleidingstraject, waarin je doelgericht de basis én fijne kneepjes van consultancy of accountmanagement aanleert.

Je leert in het eerste jaar onder meer jezelf krachtig te presenteren, LinkedIn te gebruiken als een ware pro, vacatureteksten te schrijven en professioneel te onderhandelen. Tijdens het tweede jaar leer je alles over klant­gesprekstechnieken, commercieel rekenen, key accountmanagement, referentiebellen en het closen van de deal.

Natuurlijk leer je ook het vakgebied IT uitgebreid kennen. Je ontdekt binnen no-time alle belangrijke ins en outs, via jarenlang ervaren YER-collega’s en externe IT-experts.

Wat je leert, pas je direct toe in de praktijk: vanaf de start ben je lid van een team dat zich volledig focust op professionals en opdrachtgevers in IT. Je begint als Junior en eindigt afhankelijk van je wensen, talenten en ambities als volleerd IT-consultant of -accountmanager.

Onze IT-professionals, talenten en experts in allerlei carrièrefases, spreek je via searches op LinkedIn en andere kanalen, tijdens voor- en nabesprekingen voor interviews, en het bespreken en verwerken van feedback.

Met onze opdrachtgevers, innovatieve multinationals in Nederland, voer je doelgerichte intakegesprekken, stel je de best passende professional(s) voor, en maak je duidelijke afspraken over effectieve samenwerkingen.

Afhankelijk van je drijfveren, interesses en ambities, specialiseer jij je in het begeleiden van professionals bij opdrachtgevers, relatiemanagement, het uitbouwen van partnerships en/of acquisitie.

Na het traineeship kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld Teamlead. Bespreek je ambities met ons, dan zorgen we er samen voor dat je ze bereikt.

Ons aanbod

Als we je selecteren voor dit Talent Development Program ben jij één van onze high-potentials, waarin we geloven en waarop we vertrouwen. Dat vertrouwen geven we je onder meer in de vorm van een contract voor onbepaalde tijd.

Je voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijk basissalaris en goede secundaire voorwaarden
  • 24 vakantiedagen
  • 8% vakantietoeslag
  • Intensieve persoonlijke begeleiding & coaching vanuit YER
  • Een uitmuntende bonusregeling
  • Uit je comfortzone stappen en ontdekken wat jij in je mars hebt
  • Ondernemen met een vangnet in een ambitieuze organisatie

Wie ben jij?

Je hebt je hbo-opleiding (bijna) afgerond, of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Je staat bekend als am­bitieus, ondernemend, en doelgericht in plaats van afwachtend.

Ook werk je graag met mensen, heb je empathisch vermogen en leer je snel. Hiernaast heb je 0-2 jaar werkervaring en ben je enthousiast over YER en dit traineeship.

Over ons

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. In deze periode groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de IT-sector.

YER denkt actief mee met bedrijven en creëert op maat gemaakte oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Talent Development Programs zijn een voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we zowel bedrijven als hoogopgeleide young professionals bedienen met maatwerk.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast over dit Talent Development Program? Laat dan je gegevens achter, waarna wij contact met je opnemen.

Nog vragen? Neem contact op met:

Silke Staes
Sinds februari 2023 versterk ik het team Engineering in Antwerpen. Na het behalen van mijn bachelor Toegepaste Psychologie, besloot ik om de...
Maak kennis met Silke
Gil Van Vaerenbergh
Als afgestudeerd marketeer met een diepe fascinatie voor technologie combineer ik mijn kennis van sociale skills met mijn liefde voor...
Maak kennis met Gil
Edo Valkenborghs
Sinds juli 2022 ben ik werkzaam voor YER in de arbeidsbemiddeling. Tijdens mijn studie Communicatiemanagement heb ik geleerd hoe ik...
Maak kennis met Edo
M
Matthias Vervaeke
Sinds november 2023 vervul ik de rol van arbeidsbemiddelaar bij YER, met een specifieke focus op IT. Dankzij mijn positieve instelling...
Maak kennis met Matthias
Bart Vaerewijck
Na het behalen van mijn bachelor binnen het sociaal werk ben ik zeer bewust terechtgekomen in de wondere wereld van de rekrutering....
Maak kennis met Bart
Noor Philippo
Ik ben Noor Philippo, een gedreven business consultant gespecialiseerd in de sectoren bouw, infrastructuur en vastgoed. Sinds 2024 heb ik...
Maak kennis met Noor
Demi Chiodi
Na jarenlange ervaring binnen Logistiek en Supply Chain, besloot ik een carrièreswitch te maken die me uiteindelijk bij YER bracht. De...
Maak kennis met Demi
Martin Rijken
Ik studeerde Bedrijfskunde - Marketing en deed twee jaar ervaring op in IT- en finance-arbeidsbemiddeling, na vijf jaar medeverantwoordelijk...
Maak kennis met Martin
Emiel Boonen
Met humor, een ijzeren discipline, creativiteit en oprechte interesse ben ik al meer dan een decennium actief in de sectoren engineering,...
Maak kennis met Emiel
Aissa Broeckx
Sinds februari 2022 ben ik actief als arbeidsbemiddelaar voor YER met een nadruk op engineering. Door mijn positieve instelling weet ik...
Maak kennis met Aissa