Projectsourcing

Handshake-350x200

Wilt u op een flexibele en transparante manier extra capaciteit en kennis inzetten? Dan is projectsourcing van YER de beste oplossing voor uw bedrijf. Onze ervaren consultants voorzien u van goed opgeleide professionals, die voor een vaste periode of voor de duur van een specifiek project deel uitmaken van uw organisatie. Ook regelen wij alle werkzaamheden als het gaat om de screening, matching, opvolging en administratie.

  • Goed opgeleide professionals
  • Volledige zorg voor uw project
  • Screening, matching & administratie

Uitgebreid netwerk

Handshake-350x200

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft YER een bewezen track record opgebouwd en duizenden posities succesvol ingevuld. Door de optimale mix van media, search en het grote netwerk zijn we in staat om goed opgeleide professionals te binden en uw verwachtingen te overtreffen. Onze gespecialiseerde consultants verzorgen het gehele traject vanaf de eerste selectie tot en met een succesvolle start. Voor een optimale samenwerking stemmen we regelmatig met u af, zodat u absoluut tevreden blijft. Wij selecteren de beste kandidaten uit de markt en onze werkwijze kenmerkt zich door snelheid, kwaliteit en flexibiliteit. Zo nemen wij al het regelwerk uit handen en kunt u zich constant blijven focussen op uw business.


Sterk ontwikkelde professionals

Handshake-350x200

De deskundige professionals van YER zijn van grote toegevoegde waarde voor uw organisatie. Ze zijn gewend aan het (tijdelijke) karakter van uw opdrachten en spelen uitstekend in op alle specifieke vraagstukken. Met hun kennis en deskundigheid vinden onze specialisten probleemloos aansluiting bij het verwachte niveau. Bovendien stimuleren ze met hun opbouwende input de voortgang van het project en de dynamiek van de betreffende afdeling op een positieve wijze. Het belangrijkste doel is altijd om samen met uw medewerkers het beste resultaat neer te zetten.


Vragen over projectsourcing?

Bent u direct op zoek naar projectsourcing voor uw organisatie? Of spreekt u eerst graag over de mogelijkheden die wij bieden? Wij staan ter beschikking voor al uw vragen. Een persoonlijke en gespecialiseerde YER consultant staat u graag bij.

Neem contact op