Ervaren werfleider infrastructuur

 • Salarisindicatie Enthousiast familiaal team
 • Jobdomein Construction & Civil Engineering
 • Full time/Part time Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10002165
 • Locatie Vlaams-Brabant
 • Dienstverband In dienst van YER, Via YER
 • Branche/sector Construction

Samenvatting

Een ervaren werfleider infrastructuur gezocht!

Over de functie

Als werfleider infrastructuur volg je nauwlettend jouw werven op. Je krijgt enorme voldoening om elke dag aanwezig te zijn in de buitenlucht samen met de arbeiders. Je coacht de arbeiders in het uitvoeren van hen job op een motiverende manier. Als gedreven werfleider neem je deel aan de werfvergaderingen en voer je hier de nodige administratie voor uit. Je krijgt een grote zelfstandigheid bij het uitvoeren van iedere werf en verder rapporteer je rechtstreeks aan de projectleider. 

Uiteraard verwachten we hier ook iets van jou voor terug. We hebben mogelijkheden voor kandidaten met of zonder ervaring. Er is ruimte voor een ervaren meestergast/ploegbaas of beloftevolle starter met minimum een bachelor bouw die graag zijn tanden willen zetten in de infrastructuur sector.

Over het bedrijf

YER staat voor Young Executive Recruitment en is een recruitmentbureau met de focus op campus recruitment, werving en selectie, interim recruitment en executive search. YER is in 1987 gestart en is van origine een recruitmentbureau. We zijn begonnen met bemiddelen voor de professionals met Bachelor-, Master of PhD-titel. In 2012 hebben we onze koers gewijzigd en zijn ons, naast recruitment, gaan richten op projectsourcing. Met flexibele personeelsoplossingen dragen we bij aan het succes van onze opdrachtgevers. Inmiddels is YER uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

Wat wij bieden

De redenen om te solliciteren:

YER biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid. Wij beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

Diversiteit verscherpt onze concurrentiepositie en draagt bij aan de kracht van ons bedrijf. Daarom promoten wij zeer actief een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn/haar potentieel te ontplooien, en waarin medewerkers gerespecteerd en gesteund worden in de rol die zij hebben bij het nemen van beslissingen. Een divers en bekwaam team medewerkers is essentieel om tot succesvolle projecten te komen. Verder krijg je een aangenaam salarispakket. Met onder andere een loon die past naar jouw waarden, laptop, gsm,hospitalisatieverzekering etc.

Functie eisen

Onderstaande punten zijn wenselijk voor deze functie, je:

 • Hebt een technisch diploma binnen de richting van bouw of gelijkwaardig door ervaring
 • Hebt minimum 3 jaar ervaring
 • Bent analytisch van geest en hebt een goed gevoel voor sales.
 • Kunt goed communiceren naar je interne ploeg