Intern projectontwikkelaar bedrijfsvastgoed

  • Salarisindicatie Loyale dienstverlening
  • Jobdomein Construction & Civil Engineering
  • Full time/Part time Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10002054
  • Locatie Antwerpen
  • Dienstverband In dienst van YER, Via YER, Interim / ZZP
  • Branche/sector Construction, Real Estate

Samenvatting

Op deze eerste opdracht bij YER willen we je inschakelen bij een bedrijf dat al meer dan 20 jaar een complete dienstverlening biedt met betrekking tot het bouwen. Waarbij bouwen verder reikt dan het plaatsen van de baksteen. Een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel draagt. Het is een bedrijf dat steeds aan klantgerichte methodes blijft werken. Dit sluit mooi aan bij de waarden waar ook YER voor staat.

 

Over de functie

Je beschikt in eerste instantie over een hoger diploma in een bouw- of stedenbouwkundige richting of heb je een goede kennis van de stedenbouwkundige regelgeving. Je bent een administratieve duizendpoot met commercieel inzicht, die pro-actief kan werken met een hands-on mentaliteit. Daardoor ben je straf in je communicatieve vaardigheden en krijg je uitermate voldoening van teamwork. Als assistent van vastgoedprojecten werk je zeer strikt en punctueel en slaag je er steeds in om je deadlines te behalen door een optimale organisatie van jouw workload. 


Verder ben je:

 

·        Een administratieve duizendpoot maar hebt ook commercieel inzicht

·        Proactief en hebt een hands-on mentaliteit (a real go-getter)

·        Doelgericht in het samenwerken met de planologische overheden op de verschillende bestuursniveaus zodat je op een zelfstandige manier alle info kan terugvinden en verwerken.

·        Leergierig en werk je op een correcte, punctuele manier en met oog voor detail.

Over het bedrijf

YER is een internationaal bedrijf met een jarenlange succesvolle geschiedenis in projectsourcing binnen de vakgebieden Engineering, Public, Finance en ICT. Binnen ons bedrijf bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij jouw carrière vooruit met de projecten die het beste bij jou passen.

Wat wij bieden

 Als je deel wordt van de YER-familie krijg je van ons een vast contract van onbepaalde duur, een marktconform loon en een bedrijfswagen. Daarna ga je dit eerste project ondersteunen. Het spreekt vanzelf dat YER je begeleidt tijdens dit project, maar we gaan verder.... we zorgen ervoor dat er na afloop van dit eerste project een nieuwe boeiende uitdaging voor je klaarstaat. Bij YER kom je niet voor een opdracht maar voor een carrière!

Functie eisen

Je ondersteunt de ontwikkelaars bij de voorbereiding van biedingen op potentiële projecten. Alsook help je hen bij de voorstelling van potentiële projecten ter goedkeuring door de directie en bereidt je de presentaties voor. Dit doe je door middel van de nodige parameters te verzamelen die van belang zijn voor het beslissingsproces. De databank van alle potentiële terreinen hebben geen geheimen voor je door de wekelijkse acquisitiemeetings. Verder bewaak je het dashboard met de timings binnen het ontwikkelingsproces van projecten zodat deze timings ten allen tijde gehaald worden en rapporteer je rechtsreeks aan de development director.


Mooie meerwaarde:

  • Je beschikt reeds over enkele jaren relevante werkervaring
  • Talenkennis: vlotte kennis van NL / FR / ENG