Skip to main

Uw partner in arbeidsbemiddeling

Hero Simple Professional (10) 2624X1476px Squooshed

YER Belgium is in 2019 ontstaan vanuit het Nederlandse YER. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van hoogopgeleide professionals.

Duurzame partnerships met onze opdrachtgevers zijn ons streven. Dit houdt in dat wij onze klanten echt leren kennen en actief meedenken in hun uitdagingen. Ook met onze professionals werken wij samen in duurzame partnerships. We vinden de uitdagingen die bij hen passen, opdrachtgevers waar ze zich thuis voelen én waar ze hun ambities kunnen waarmaken.

Transparante communicatie en een duidelijke werkwijze staan bij ons voorop. Om flexibel in te kunnen spelen op de wensen van klanten en professionals werken wij via projectsourcing.

Tekst & Image Prof Exec 1280X1280px Squooshed

Specialisaties

Elke YER-consultant heeft een eigen focusgebied waarin men is gespecialiseerd. Hierdoor kunnen wij vragen van partners beantwoorden vanuit specialistische kennis én kennen wij de specifieke noden en ambities van professionals per uniek focusgebied. Onze focusgebieden zijn:

  • Engineering
  • Bouw & Infra
  • IT
  • Projectmanagement


YER Belgium is een hecht bedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Onze teamspirit wordt gevoed door open samenwerkingen tussen teams, het delen van kennis en kunde en wekelijkse teammeetings.

Focus op groei en ambitie

Professionals die voor YER Belgium kiezen krijgen onze volledige ondersteuning. Dit betekent dat wij samen een opdracht zoeken die bij hen past qua persoonlijkheid, beloning en ambitie. Ook hierin is transparante communicatie ons vaste uitgangspunt. Tijdens opdrachten kunnen onze professionals tevens rekenen op:

  • Heldere communicatie
  • Professionele evenementen
  • Toegang tot opleidingen in soft en hard skills