Skip to main

Opdrachtgevers

Hoogopgeleide technici nodig die uw organisatie versterken?

Hero Simple Professional (7) 2624X1476px Squooshed
Tekst & Image 11 14 2021 Yer1424 2640 1280X1280px Squooshed

Projectsourcing

Wilt u op een flexibele en transparante manier extra capaciteit en kennis inzetten? Dan is projectsourcing van YER de beste oplossing voor uw bedrijf. Onze ervaren consultants voorzien u van goed opgeleide professionals, die voor een vaste periode of voor de duur van een specifiek project deel uitmaken van uw organisatie. Ook regelen wij alle werkzaamheden als het gaat om de screening, matching, opvolging en administratie.

  • Goed opgeleide professionals
  • Volledige zorg voor uw project
  • Screening, matching & administratie
Neem contact op

Uitgebreid netwerk

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft YER een bewezen track record opgebouwd en duizenden posities succesvol ingevuld. Door de optimale mix van media, search en het grote netwerk zijn we in staat om goed opgeleide professionals te binden en uw verwachtingen te overtreffen. Onze gespecialiseerde consultants verzorgen het gehele traject vanaf de eerste selectie tot en met een succesvolle start. Voor een optimale samenwerking stemmen we regelmatig met u af, zodat u absoluut tevreden blijft. Wij selecteren de beste kandidaten uit de markt en onze werkwijze kenmerkt zich door snelheid, kwaliteit en flexibiliteit. Zo nemen wij al het regelwerk uit handen en kunt u zich constant blijven focussen op uw business.

Tekst & Image Executive 1280X1280px Squooshed
Text Image Professionals (5) 1280X1280px Squooshed

Sterk ontwikkelde professionals

De deskundige professionals van YER zijn van grote toegevoegde waarde voor uw organisatie. Ze zijn gewend aan het (tijdelijke) karakter van uw opdrachten en spelen uitstekend in op alle specifieke vraagstukken. Met hun kennis en deskundigheid vinden onze specialisten probleemloos aansluiting bij het verwachte niveau. Bovendien stimuleren ze met hun opbouwende input de voortgang van het project en de dynamiek van de betreffende afdeling op een positieve wijze. Het belangrijkste doel is altijd om samen met uw medewerkers het beste resultaat neer te zetten.

Neem contact op