Skip to main

Traineeship Accountmanagement IT

Wil jij binnen twee jaar een volleerd consultant of accountmanager worden in hét werkveld van de toekomst? Meld je dan aan voor het traineeship Consultant IT van YER: onze krachtige combi van doelgericht leren en werken in de IT-arbeidsbemiddeling. Je krijgt vanaf dag één onder meer een mooi salaris, een leaseauto en een aantrekkelijke bonusregeling. Je leert vervolgens doelgericht de basis én fijnere kneepjes van IT-consultancy of -accountmanagement kennen, via experts van binnen en buiten YER.

Aanmelden
Hero Large Algemeen (5) 1056X1056px Squooshed

Over het traineeship

Dit Talent Development Program is dé manier om je als recent hbo-/wo- afgestudeerde versneld en doelgericht te ontwikkelen binnen IT-consultancy of -accountmanagement. Via de unieke mix van werkervaring, professionele vaardigheidstrainingen en persoonlijke begeleiding die we je bieden, ontwikkel jij jezelf in twee jaar tot volleerd IT-consultant of -accountmanager.

Talent Development Program Accountmanagement IT

Ons programma is méér dan alleen een traineeship. Door de combinatie van doelgericht skills aanleren en echte werkervaring, ontwikkel je jezelf binnen twee jaar tot volleerd IT-consultant. Vandaar de naam Talent Development Programme. 

Je volgt een twee jaar durend intern opleidingstraject, waarin je doelgericht de basis én fijne kneepjes van consultancy of accountmanagement aanleert.

Je leert in het eerste jaar onder meer jezelf krachtig te presenteren, LinkedIn te gebruiken als een ware pro, vacatureteksten te schrijven en professioneel te onderhandelen. Tijdens het tweede jaar leer je alles over klant­gesprekstechnieken, commercieel rekenen, key accountmanagement, referentiebellen en het closen van de deal.

Natuurlijk leer je ook het vakgebied IT uitgebreid kennen. Je ontdekt binnen no-time alle belangrijke ins en outs, via jarenlang ervaren YER-collega’s en externe IT-experts.

Wat je leert, pas je direct toe in de praktijk: vanaf de start ben je lid van een team dat zich volledig focust op professionals en opdrachtgevers in IT. Je begint als Junior en eindigt afhankelijk van je wensen, talenten en ambities als volleerd IT-consultant of -accountmanager.

Onze IT-professionals, talenten en experts in allerlei carrièrefases, spreek je via searches op LinkedIn en andere kanalen, tijdens voor- en nabesprekingen voor interviews, en het bespreken en verwerken van feedback.

Met onze opdrachtgevers, innovatieve multinationals in Nederland, voer je doelgerichte intakegesprekken, stel je de best passende professional(s) voor, en maak je duidelijke afspraken over effectieve samenwerkingen.

Afhankelijk van je drijfveren, interesses en ambities, specialiseer jij je in het begeleiden van professionals bij opdrachtgevers, relatiemanagement, het uitbouwen van partnerships en/of acquisitie.

Na het traineeship kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld Teamlead. Bespreek je ambities met ons, dan zorgen we er samen voor dat je ze bereikt.

Ons aanbod

Als we je selecteren voor dit Talent Development Program ben jij één van onze high-potentials, waarin we geloven en waarop we vertrouwen. Dat vertrouwen geven we je onder meer in de vorm van een contract voor onbepaalde tijd.

Je voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijk basissalaris en goede secundaire voorwaarden
  • 24 vakantiedagen
  • 8% vakantietoeslag
  • Intensieve persoonlijke begeleiding & coaching vanuit YER
  • Een uitmuntende bonusregeling
  • Uit je comfortzone stappen en ontdekken wat jij in je mars hebt
  • Ondernemen met een vangnet in een ambitieuze organisatie

Wie ben jij?

Je hebt je hbo-opleiding (bijna) afgerond, of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Je staat bekend als am­bitieus, ondernemend, en doelgericht in plaats van afwachtend.

Ook werk je graag met mensen, heb je empathisch vermogen en leer je snel. Hiernaast heb je 0-2 jaar werkervaring en ben je enthousiast over YER en dit traineeship.

Over ons

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. In deze periode groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de IT-sector.

YER denkt actief mee met bedrijven en creëert op maat gemaakte oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Talent Development Programs zijn een voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we zowel bedrijven als hoogopgeleide young professionals bedienen met maatwerk.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast over dit Talent Development Program? Laat dan je gegevens achter, waarna wij contact met je opnemen.

Nog vragen? Neem contact op met:

Jana Corbeel
Sinds 2020 bemiddel ik in de vastgoed-, bouw- en infrasectoren voor YER. Dit doe ik met gedrevenheid en een transparante communicatiestijl....
Maak kennis met Jana
Y
Yannick Schoepen
Mijn hoogstbehaalde diploma is het middelbare diploma binnen de Sociale, Technische Wetenschappen. In 2017 startte ik met veel passie als...
Maak kennis met Yannick
Bart Vaerewijck
Na het behalen van mijn bachelor binnen het sociaal werk ben ik zeer bewust terechtgekomen in de wondere wereld van de rekrutering....
Maak kennis met Bart
Emiel Boonen
Met humor, een ijzeren discipline, creativiteit en oprechte interesse ben ik al meer dan een decennium actief in de sectoren engineering,...
Maak kennis met Emiel
Menno van der Lely
Sinds 1 september 1999 ben ik werkzaam bij YER. Begonnen als stagiair en nu HR Directeur.Ik ben verantwoordelijk voor alles op het gebied...
Maak kennis met Menno
R
Rayane Himi
Bij YER Belgium ben ik werkzaam binnen de tak van Bouw & Infra en medeverantwoordelijk voor het uitbouwen van een aantrekkelijke...
Maak kennis met Rayane
Edo Valkenborghs
Sinds juli 2022 ben ik werkzaam voor YER in de arbeidsbemiddeling. Tijdens mijn studie Communicatiemanagement heb ik geleerd hoe ik...
Maak kennis met Edo
Shauni van Hove
Na een studie communicatie ben ik aan de slag gegaan als consultant bij YER. Ik bemiddel sales en marketingrollen, met als doel om de juiste...
Maak kennis met Shauni
Petra de Jong
Met een commerciële achtergrond en ruime ervaring als senior accountmanager heb ik mij in 2023 aangesloten bij YER. Daar bemiddel ik binnen...
Maak kennis met Petra
E
Evelien Matthe
Na een interieuropleiding deed ik zes jaar ervaring op in recruitment/HR en detachering met een focus op sales- en marketingfuncties binnen...
Maak kennis met Evelien